Konsultation


Många av våra kunder är framgångsrika restauratörer, krögare, handlare eller entreprenörer. Ofta har de en sak gemensamt, drivet att hela tiden utveckla sin verksamhet.

Därför är vi måna om våra kunder och deras utveckling.

Vi ser vårt partnerskap som just ett partnerskap. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål i samsyn. 

Storkök

Vi har hjälpt både offentliga och privata kunder med att projektera sitt storkök.

Förutom att projektera levererar och installerar vi  också storkök på alla nivåer. Allt från mottagningskök till stora centrala produktionskök. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät har vi spännande idéer och innovativa lösningar.

"Concetti levererar från nyckelfärdig restaurang till enstaka maskiner och allt däremellan."

Konceptintegration

Vi har i flera år hjälpt stormarknader att utveckla och integrera koncept i butiksmiljö. Både genom mattorg inne i butiken och genom integration i förbutik eller delikatessavdelning.

Vår erfarenhet från både handel och restaurangbranschen gör att vi lyckas leverera ett resultat som tar hänsyn ur de båda branschernas perspektiv och skapar en synergi emellan de båda.

Specialtillverkning

När det kommer till att producera unika lösningar anpassade för verksamhet och olika lokalers individuella förutsättningar har vi stor erfarenhet.

Vi gillar en utmaning! När ni är i behov av en riktig specialist av kundanpassade produkter så är vi lösningen och samarbetspartnern som levererar!

Tel: +4670-814 30 40

Concetti Sverige

info@concetti.se

  • Instagram Social Icon

Samtliga priser som kommuniceras på www.concetti.se exkluderar moms och andra eventuella skatter.