Våra leverantörer och kunder är de viktigaste vi har. Därför kallar vi dem partners.

När vi bygger vårt varumärke och vårt erbjudande gör vi det inte själva. Ensam är sällan starkast och vi har förstått vikten av att omge oss av proffs som på ett prestigelöst sätt låter oss dra nytta av varandras styrkor.

Eftersom Sveriges matscen är i absoluta världsklass försöker vi vara detsamma ihop med våra partners. Vi har genom ett långvarigt tätt samarbete arbetat fram modellen för hur vi ska kunna leverera i världsklass och på så sätt vara en aktör att räkna med!

 

För oss är det viktigt att partnerskapet ses som en duo, ni och vi, tillsammans!

Business Handshake

"Ensam är sällan stark"
- Verkligheten

logo_offcar.png

Concetti jobbar med högkvalitativa produkter när det kommer till kök. 

OFFCAR levererar våra varmkökslinjer och är kvalitetsprodukter från välkända Italien. Tillsammans med OFFCAR leverera vi kök att växa i!

image250w.png
Hemköp_logo.png
rational-logo.png

Precis som våra andra leverantörer står även Rational för kvalitet, innovation och hållbarhet! Rationals ugnar är ledande inom segmentet kombinationsugnar för restaurang och storkök. 

logo.png
logo-cafe.png

De flesta av oss känner till Punk Royale.
Där gastronomisk dekadens möter en omvälvande miljö både i Stockholm och Köpenhamn.

Concetti har haft förmånen att få utrusta köket.

Känner ni trenden? Döner kebab är bland det hetaste på Sveriges matscen just nu!

 

German Döner Kebab gör döner som döner ska göras! Det är ingen slump att de är världens största kebabkedja och vi är stolta att få förtroendet att tillsammans med våra partners leverera deras enheter nyckelfärdiga.

doner-kebab.png
logo.png

Novameta är ett företag med lång erfarenhet av såväl rostfri serietillverkning som specialanpassade lösningar. Det gör att vi kan leverera alla delar inom restaurang, storkök, stormarknad och servicehandeln.

android-chrome-512x512-1-150x150.png
logo-ind-symbol-left.png

Haglund Industri står för kvalitet, innovation och hållbarhet!

Haglund industri leverera fortfarande reservdelar till deras egna produkter sålda på slutet av 80-talet. Mer behöver inte sägas. Ni förstår själva varför vi jobbar med en av världens främsta leverantörer inom kyla

H9T0pngE_400x400.png

Pizzamaster, en del av Bakepartner, leverar pizzaugnar och bageriugnar av absolut högsta kvalitet. 

De tar inga genvägar till det perfekta resultatet! Tillsammans med Bakepartner och Pizzamaster tillgodoser vi såväl pizzeriors som bageriers behov med över 1000 olika kombinationer med variationer som högtemperatursutförande, ångsystem och lerstenar av högsta kvalitet från Italien.

 

Som kuriosa är Bakepartner den enda utomitalienska tillverkaren som levererar pizzaugnar till Italien.